Portfolio House alkaa kehittää Hannoa Oy:n kilpailukykyä

Hannoa Oy ja Portfolio House Oy ovat sopineet kehityshankkeiden suunnitteluun ja johtamiseen liittyvästä yhteistyöstä.

Jatkossa Hannoan kehityspäällikkönä toimii Ismo Roponen. Portfolio House tuottaa omia palveluita ja verkostoja hyödyntäen Hannoan valikoiman kehittämiseen tarvittavat selvitykset, konseptit, tuotesuunnitelun ja sopimusvalmistuksen käynnistyksen. Tavoitteena on tehostaa valikoiman kilpailukykyä ja kehittää uusia Hannoan kasvua tukevia ratkaisuja.

Talouspäällikön vuokraaminen on jo melko yleistä, mutta kehityspäällikön vuokraaminen harvinaisempaa. ”Me haluamme olla jatkossakin kiinnostava yhteistyökumppani kotimaiselle konepajateollisuudelle. Valmistustekniikat ja mahdollisuudet uusiin ratkaisuihin ovat kehittyneet viime vuosina huimasti ja tässä kehityksessä haluaa Hannoakin olla mukana”, toteaa toimitusjohtaja Juha-Pekka Kotro.

”Oman kehityspäällikön rekrytointi on kova riski – ja uuden henkilön sisäänajo vaativaan tehtävään on aikaa vievää”, jatkaa Kotro. ”Tunsin Ismo Roposen jo entuudestaan, tiesin että hänellä on meille paljon annettavaa: valmiit verkostot, ammattitaito ja monipuolinen kokemus tuotteiden ja valikoimien kehittämisestä. Meille tämä yhteistyö on upea juttu!”

”Hannoa keskittää omat resurssit myyntiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Minä hoidan malliston kilpailukyvyn ja tuotantotehokkuuden kehittämisen. Käyttöön saadaan viimeisin suunnittelu- ja tuotanto-osaaminen ilman rekrytointeihin liittyviä viiveitä tai riskejä. Tämä on hieno hanke myös Portfolio Houselle”, kommentoi Ismo Roponen.

0 kommentit

Kommentoi

Haluatko osallistua keskusteluun?
Kommentoi vapaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *